Meer informatie? Bel (0113) 820306

 Hollandse kwaliteit           Nuchtere prijzen           Vakbekwaam eigen personeel           Prijs = prijs           Geregeld van A tot Z 

Van bad naar inloopdouche in één dag

Neem nu voorgoed afscheid van de gladde bodem van uw bad. Binnen 1 dag vervangen wij uw douche voor een prachtige veilige inloopdouche op maat met een opstap al vanaf 3,5 centimeter en anti-slip vloer! 

Gebruikt u uw bad nauwelijks en heeft u geen aparte douche? Douchen in bad is niet de meest ideale situatie. Installatiebedrijf van Gilst Sanitair vervangt uw ligbad binnen één dag, door een op maat gemaakte inloopdouche van Van Gilst Sanitair. Zo kunt u aan het einde van de dag genieten van een heerlijke veilige douche, zonder de hoge instap en de gladde bodem van de badkuip.  

Het allergrootste voordeel van een op maat gemaakte inloopdouche, is dat u wanden een nauwkeurig geheel vormen. De inloopdouche past perfect in uw badkamer en dat zonder ingrijpende verbouwing! 

 

Wilt u ook uw bad vervangen voor een veilige inloopdouche op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan en/of vraag naar de mogelijkheden voor bij u thuis.

Vraag vrijblijvend informatie aan
Van bad naar inloopdouche in 1 dag

 

 

Waarom Van Gilst Sanitair?

  • Veilige inloopdouche geheel op maat gemaakt
  • Hollandse kwaliteit met nuchtere prijzen
  • Vakbekwaam eigen personeel
  • Prijs is prijs (zo weet u waar u aan toe bent)
  • Alles wordt geregeld. Van A (advisering) tot Z (zorgeloos genieten)

 

 

Op maat gemaakte inloopdouche