Meer informatie? Bel (0113) 820306

 Hollandse kwaliteit           Nuchtere prijzen           Vakbekwaam eigen personeel           Prijs = prijs           Geregeld van A tot Z 

Terug naar Nieuws

Gisteren nog in bad gedoucht, vandaag de nieuwe inloopdouche binnen gestapt!

Gepubliceerd op:
Gisteren nog in bad gedoucht, vandaag de nieuwe inloopdouche binnen gestapt!

Met de comfortdouche Van Gilst Sanitair kan Installatiebedrijf van Gilst uw bad of douchecabine binnen 1 dag vervangen door een nieuwe veilige inloopdouche!

Overweging

Met het ouder worden of door lichamelijke problemen, kan douchen in bad of een douchebak moeilijk worden. De hoge instap van het bad of de douchbak komen de veiligheid niet ten goede. Ook de bodem van de badkuip of douchebak kunnen heel glad zijn.

U wilt de badkamer graag aanpassen, maar ziet op tegen de verbouwing? Installatiebedrijf van Gilst biedt de mogelijkheid om binnen 1 dag een mooie, veilige inloopdouche te maken met de comfortdouche Van Gilst Sanitair.

 

Voorbereiding

De eerste stap richting de nieuwe situatie is een afspraak met een van onze medewerkers. Hij komt de bestaande situatie opnemen en uw wensen en de mogelijkheden met u bespreken. Daarbij hebben we niet enkel ook oog voor het prachtig uitziende eindresultaat, maar wordt de technische kant ook goed belicht.

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden wordt de maat van de douchevloer bepaald en worden keuzes gemaakt met betrekking tot de hoogte van de wandbekleding en de kleur daarvan. Ook de verschillende opties van glaswanden en deuren worden besproken. Verder wordt overlegd over de douchekraan, de accessoires en eventuele hulpmiddelen. Voorbeelden hiervan zijn een opklapbaar douchezitje of een comfortabele douchestoel, steunbeugels aan de wand, maar ook anti-slip op de vloer.

Als in dit alles de keuze is gemaakt, worden de materialen besteld en een datum gepland voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

 

Uitvoering

Na het zorgvuldig verwijderen van de bestaande badkuip of de douchebak met hoge instap, controleren onze monteurs de bestaande leidingen en passen deze zo nodig aan naar het concept van de nieuwe inloopdouche. De instap van deze douche is al te realiseren vanaf 3,5 cm hoogte. Vergeleken met een hoge douchebak of een badkuip, wordt het een stuk veiliger om onder de sproeier te stappen en te genieten van een heerlijke douche!

De wanden worden geplaatst op het bestaande tegelwerk. Hierdoor is hak- en breekwerk niet nodig. De ruimte krijgt binnen korte tijd wel een hele andere uitstraling! De inloopdouche wordt op maat gemaakt. Zelfs wanneer een raam of schuin plafond in de badkamer aanwezig is, kan het bekleden van de wanden daarop worden aangepast.

 

Afronding

Na het plaatsen van de nieuwe douche, kitten de monteurs het geheel netjes af. We adviseren de douche de eerste 24 uur nog niet te gebruiken en pas na 48 uur schoon te maken. Ook dat is vakwerk op maat!

Om de badkamer verder levensloopbestendig te maken, kunt u overwegen om een verhoogd toilet of een andere wastafel te laten monteren. Als installatiebedrijf kunnen we ook voorzien in een radiator voor het verwarmen van de badkamer.

 

Contact

Om de juiste informatie te ontvangen over de mogelijkheden die passen bij uw wensen, maken wij graag een afspraak!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Foto's

Bekijk ook

Kerstvakantie 2017

Kerstvakantie 2017
 Welkom op de website van Van Gilst Sanitair! Tijdens de Kerstvakantie is onze storingsmonteur werkzaam. Vanaf maandagmiddag 8 januari staan wij weer op de gebruikelijke manier voor u klaar! Goede dagen toegewenst!

Het is vakantie!

Het is vakantie!
Tot maandag 21 augustus is alleen onze storingsmonteur werkzaam. Daardoor blijven wij bereikbaar en beschikbaar voor dringende zaken en storingen. Daarna hopen wij weer als team voor u klaar te staan!

Het bad vervangen in een veilige douche

Het bad vervangen in een veilige douche
Staat het bad in een nis of in een hoek? Installatiebedrijf van Gilst vervangt het bad in 1 dag in een comfortabele douche van Van Gilst Sanitair. Daarbij bepaalt u hoe hoog de wanden bekleed worden, hoe hoog de kraan en douche gehangen worden en welke deur er voor komt! Wij vinden veilig en comfortabel douchen heel belangrijk en leveren dit daarom niet alleen in Goes, Kapelle of op Walcheren; maar monteren de comfortdouche Van Gilst Sanitair ook in Limburg of Gelderland!