Meer informatie? Bel (0113) 820306

 Hollandse kwaliteit           Nuchtere prijzen           Vakbekwaam eigen personeel           Prijs = prijs           Geregeld van A tot Z 

Terug naar Nieuws

Het bad vervangen in een veilige douche

Gepubliceerd op:
Het bad vervangen in een veilige douche

Staat het bad in een nis of in een hoek? Installatiebedrijf van Gilst vervangt het bad in 1 dag in een comfortabele douche van Van Gilst Sanitair. Daarbij bepaalt u hoe hoog de wanden bekleed worden, hoe hoog de kraan en douche gehangen worden en welke deur er voor komt! Wij vinden veilig en comfortabel douchen heel belangrijk en leveren dit daarom niet alleen in Goes, Kapelle of op Walcheren; maar monteren de comfortdouche Van Gilst Sanitair ook in Limburg of Gelderland! 

Wilt u ook uw bad vervangen voor een op maat gemaakte inloopdocueh in één dag? Lees meer over de mogelijkheden als u graag uw bad wilt verwijderen en comfortabel en veilig wilt douchen! 

Meer informatie bad vervangen

Bekijk ook

Kerstvakantie 2017

Kerstvakantie 2017
 Welkom op de website van Van Gilst Sanitair! Tijdens de Kerstvakantie is onze storingsmonteur werkzaam. Vanaf maandagmiddag 8 januari staan wij weer op de gebruikelijke manier voor u klaar! Goede dagen toegewenst!

Het is vakantie!

Het is vakantie!
Tot maandag 21 augustus is alleen onze storingsmonteur werkzaam. Daardoor blijven wij bereikbaar en beschikbaar voor dringende zaken en storingen. Daarna hopen wij weer als team voor u klaar te staan!

BeleefPlus Goes op 20 en 21 oktober 2017

BeleefPlus Goes op 20 en 21 oktober 2017
BeleefPlus Goes: een beurs met een gevarieerd aanbod op het gebied van wonen, tuinieren, zorg&welzijn, vrije tijd; gericht op 50-plussers