Meer informatie? Bel (0113) 820306

 Hollandse kwaliteit           Nuchtere prijzen           Vakbekwaam eigen personeel           Prijs = prijs           Geregeld van A tot Z 

Terug naar Nieuws

Het eerste nieuwsbericht op de website van Van Gilst Sanitair

Gepubliceerd op:
Het eerste nieuwsbericht op de website van Van Gilst Sanitair

We zijn blij dat we dit eerste nieuwsbericht hebben geplaatst! Er wordt nog hard gewerkt aan onze website om u te informeren over de mogelijkheden van ons concept 'Van Gilst Sanitair'.

Van Gilst Sanitair is een ontwerp van Installatiebedrijf van Gilst. Daarmee presenteren wij de veilige inloopdouche die gemonteerd kan worden in 1 dag. Op de plek van de bestaande douchebak of het ligbad, is het mogelijk om in korte tijd een nieuwe, veilige douche te realiseren.

De douchebak of het bad worden verwijderd en op deze plek wordt een nieuwe douchevloer gemonteerd. Deze vloer is leverbaar met een instaphoogte vanaf 3 cm. De tegelwanden worden behouden en gebruikt om de nieuwe douchewanden te bevestigen. Hiermee wordt hak- en breekwerk voorkomen en zo kunnen de werkzaamheden zonder veel stof worden uitgevoerd. De douchevloer en de wanden worden op maat gemaakt. Hierdoor is het mogelijk de inloopdouche voor elke situatie passend te maken. Al zit er een raam in de ruimte of is er een schuin dak, ook dan kan onze douche worden gemonteerd.

De douche kan worden afgesloten met een glazen wand en glazen deur, de vloer kan worden bewerkt met antislip en ook steunbeugels of een douchestoel kunnen wij leveren en monteren. Door middel van hulpmiddelen als een douchezitje is het mogelijk om de badkamer levensloop bestendig te maken. De veilige inloopdouche draagt bij aan het langer thuis kunnen blijven wonen! Vakwerk op maat!

Kerstvakantie 2017

Kerstvakantie 2017
 Welkom op de website van Van Gilst Sanitair! Tijdens de Kerstvakantie is onze storingsmonteur werkzaam. Vanaf maandagmiddag 8 januari staan wij weer op de gebruikelijke manier voor u klaar! Goede dagen toegewenst!
 

Het is vakantie!

Het is vakantie!
Tot maandag 21 augustus is alleen onze storingsmonteur werkzaam. Daardoor blijven wij bereikbaar en beschikbaar voor dringende zaken en storingen. Daarna hopen wij weer als team voor u klaar te staan!