Meer informatie? Bel (0113) 820306

 Hollandse kwaliteit           Nuchtere prijzen           Vakbekwaam eigen personeel           Prijs = prijs           Geregeld van A tot Z 

Terug naar Nieuws

Van een hoge douche-instap naar een veilige inloopdouche

Gepubliceerd op:
Van een hoge douche-instap naar een veilige inloopdouche

De beelden spreken voor zich!

We willen u graag laten zien wat het aanpassen van de douche betekent, wanneer een hoge douche-instap wordt veranderd in een veilige Comfort Douche. 

Wilt u ook uw douche vervangen voor een veilig en comfortabele inloopdouche? Lees meer over het vervangen van een douche voor een op maat gemaakte inloopdouche in één dag, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk ook

Kerstvakantie 2017

Kerstvakantie 2017
 Welkom op de website van Van Gilst Sanitair! Tijdens de Kerstvakantie is onze storingsmonteur werkzaam. Vanaf maandagmiddag 8 januari staan wij weer op de gebruikelijke manier voor u klaar! Goede dagen toegewenst!

Het is vakantie!

Het is vakantie!
Tot maandag 21 augustus is alleen onze storingsmonteur werkzaam. Daardoor blijven wij bereikbaar en beschikbaar voor dringende zaken en storingen. Daarna hopen wij weer als team voor u klaar te staan!

Het bad vervangen in een veilige douche

Het bad vervangen in een veilige douche
Staat het bad in een nis of in een hoek? Installatiebedrijf van Gilst vervangt het bad in 1 dag in een comfortabele douche van Van Gilst Sanitair. Daarbij bepaalt u hoe hoog de wanden bekleed worden, hoe hoog de kraan en douche gehangen worden en welke deur er voor komt! Wij vinden veilig en comfortabel douchen heel belangrijk en leveren dit daarom niet alleen in Goes, Kapelle of op Walcheren; maar monteren de comfortdouche Van Gilst Sanitair ook in Limburg of Gelderland!